Zrobić muffiny to dla wielu osób żadna filozofia. Jest już filozofią przygotować muffiny, które są totalnie bezgrzeszne (bez cukru, bez mleka krowiego i bezglutenowe). I na to właśnie porwała się ostatnio Anita. Z sukcesem. Proszę bardzo, oto są: czekoladowo-kokosowe muffiny bezglutenowe. Oprócz tego, że nie zawierają szkodliwych produktów, to zawierają to, co bardzo zdrowe (mleko kokosowe, olej kokosowy i mąkę kokosową – które wspierają układ krążenia i pomagają chudnąć, ksylitol dla zdrowia zębów, banany, – samo zdrowie).
Porwałam się więc i ja. Wyszły. Uwierzycie?!!!
Ten przepis dedykujemy wszystkim naszym znajomym i przyjaciołom, którzy powiedzieli cukrowi „nie”. Są wśród nich tacy, którzy osiągnęli już spore sukcesy przy zrzucaniu zbędnych kilogramów, tylko dlatego że nie jedzą cukru:) są też tacy, którzy dopiero wstąpili na tę drogę – mamy nadzieję, że ten przepis wesprze Was w dotrzymaniu postanowień i umili życie, życzymy wytrwałości. Pamiętajcie, Moc jest z Wami!
Bezgrzeszne MuffinySkładniki:–Składniki suche: –Składniki mokre: Sposób przygotowania:Piekarnik rozgrzać do temperatury 180 st. |