Przepisy Babeczki z bitą śmietaną, kajmakiem i truskawkami -i skąd wziąć złoty aksamit Batony owsiane które rajty rwą Bezcukrowe Czekoladowe Brownie z kaszą jaglaną Bezglutenowe ciasto cytrynowe z polentą Bezglutenowe muffiny dyniowe Bezglutenowe muffiny z rabarbarem Bezgrzeszne Muffiny Brioszki z kremem waniliowym, czyli co można znaleźć w gazecie „Moje Gotowanie” – i czy warto Ciasteczka maślane, które powiedzą Ci prawdę Ciasto marchewkowe bezglutenowe z waniliowym serkiem z nerkowców Ciasto z rabarbarem – smak beztroski Ciasto ze śliwkami i karmelizowanymi orzechami – zdecydowanie upiększające Crumble, crumble… A może jednak zapiekane śliwki pod kruszonką? Deser z tapioki Figi z karmelizowanymi orzechami – deser odstresowujący Galaretka z kwiatów czarnego bzu Króweńki (egzotyczne domowe krówki) Lekka jak piórko kokosowa Panna Cotta Letnia tarta z borówkami – ale nie tylko na lato Lody mango. Smak słońca Lody truskawkowe – bez cukru, jakby kto pytał. I bez maszyny do lodów. Lody, które dodadzą Ci energii – maca z sorbetem jeżynowym Minipavlove z karmelizowanym rabarbarem – szczęście niepojęte Mus z marakui Nostalgiczny mus z nektarynek – z jeżynami, oczywiście Obłędnie pyszne batony Pavlova z maracują Pierniczki dla spóźnialskich Placuszki dyniowe dla Kuby (i nie tylko) Pomarańczowe brownie Pani Profesor Pudding chia na mleku kokosowym z owocami sezonowymi Scones & Clotted Cream- I hope you’re feeling happy now… Serek z nerkowców z galaretką truskawkową Sernik z bardzo owocową polewą Sezamki bananowe – cudowny ratunek na PMS. I na wiosnę, która nie nadchodzi. Smażone banany – najlepszy deser świata Świąteczne pierniczenie 🙂 Tajemnicze brownie i przebieranki Tarta figowa Tarta z daktylami, kremem śmietanowym i orzechami Tarta z jeżynami Torcik z żurawiną i białą czekoladą Trufle daktylowe Upiększające lody z zielonym jęczmieniem W poszukiwaniu straconego smaku czyli Sernik cytrynowy na czekoladowym spodzie Więcej światła! Tarta cytrynowa Zostań moją Florentynką