Przepisy Brioszki z kremem waniliowym, czyli co można znaleźć w gazecie „Moje Gotowanie” – i czy warto Burgery rybne – najlepsze na jakie mogliście trafić Carpaccio z buraków Dynia i bataty zapiekane z kozieradką Dynia pieczona Fasola szparagowa w sosie ostrygowym Goście idą! – Bruschetta Goście idą! – Grillowany bakłażan Grillowana ośmiornica Grillowane szparagi z jajkiem w koszulce Grillowany ser halloumi z sosem jeżynowym Indyjskie pierożki z dynią – samosy w wersji fit Kalafior w kokosie – pieczony i pyszny Kotlety z ciecierzycy czyli wypełniamy pity Krakersy Lniane Kuchnia tajska – szpinak z sosem ostrygowym Kurkuma smoothie – sposób na szczupłą sylwetkę. Kwiatowa sałatka z mniszka lekarskiego Muffiny śródziemnomorskie – z oliwkami, rozmarynem i suszonymi pomidorami Muffiny z kaszy gryczanej Obłędnie pyszne batony Odżywczy napój – smoothie z zielonej pietruszki Omlet z kaszy jaglanej z zielonymi warzywami Onigiri. Dobry początek Pełna werwy pasta z makreli Pieczona marchewka z tymiankiem i czarnuszką Pochwała prostoty: Pieczone ziemniaki z oliwą truflową Pomysł na quinoa – sałatka z nutą dzikości Quinoa z fiołkami (albo bzem – bo dlaczego nie) Rumiane jak Jagna czyli praktyczne wykorzystanie literatury pięknej przy obróbce termicznej kotletów jaglanych Ryż na mleku kokosowym z mango Sałatka na grilla Sałatka z bobu, która zawsze nam ucieka Sałatka z quinoa, karmelizowanych buraków i tuńczyka Sałatka ze szpinaku i karmelizowanych buraków czyli Tribute to Babcia Jasia Scones & Clotted Cream- I hope you’re feeling happy now… Śledzie po sułtańsku z orzechami włoskimi Śledzie z cytryną i zieloną pietruszką Sok marchwiowo-imbirowy Sok z buraków (regeneracyjny) czyli uszczęśliw się sama Śródziemnomorska fasola szparagowa Stir-fry ze szparagów Super pomysł na śniadanie – fasola zapiekana z jajkiem Tortille gryczane z grillowanymi warzywami Wegańskie caprese z figami Wegeburgery z czarnej fasoli Wiosenne masło ziołowe Wytrawne placuszki dyniowe z karmelizowaną gruszką Wzmacniający napój (smoothie) ze szpinaku Zaskakująco smaczna sałatka marokańska z kalafiora Zdrowe naleśniki? Czy to w ogóle możliwe? Ziemniaki zapiekane z mlekiem kokosowym